Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/52/2005052/gjbilverkstad.se/public_html/sb-includes/db.class/db.class.php on line 32 GJ Bilverkstad

VERKSTAD

http://gjbilverkstad.se/sb-media/2015/05/verkstad-w460.jpg

Gick bilen inte igenom besiktningen eller misstänker du att något är fel? 

Vår verkstad håller hög kvalitet och du kan känna dig trygg med att vi undersöker din bil grundligt. För att slippa onödiga reparationer i framtiden, vet vi vad den kan tänkas behöva för att hålla länge.

Vi har lång erfarenhet av de flesta bilmärken så du kan alltid komma till oss med dina frågor om problemet med just din bil.

Eftersom vi är auktoriserad verkstad för Honda, Hyundai och Mitsubishi har vi originaldelarna och vi reparerar också försäkringsskador för dessa bilmärken.

  ÖPPETTIDER

  Måndag-fredag 07.30-17.00

   

  KONTAKT

  Telefon: 016-51 03 60

   

  MRF - DIN TRYGGHET

  Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. 

  Som medlem i MRF erbjuder vi alltid våra kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som kund att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.