Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/52/2005052/gjbilverkstad.se/public_html/sb-includes/db.class/db.class.php on line 32 GJ Bilverkstad

SERVICE

http://gjbilverkstad.se/sb-media/2015/05/Service-w460.jpg

Dags att serva bilen? Vill du hålla din bil i bra skick, har vi kunskapen och erfarenheten som krävs. Vi servar alla bilmärken och är också auktoriserad verkstad för Honda, Hyundai och Mitsubishi.

Alla bilar har egna instruktioner om hur ofta de ska servas och din nya bil måste ha stämplar i serviceboken om garantin ska gälla. 

När du ska serva bilen beror på vilket märke och modell du har. Oftast är det ett visst milantal eller tid mellan serviceintervallen som styr. Även om du kör lite, behöver bilen ses över med jämna mellanrum, för att fortfarande vara säker att köra.

Vi har lång erfarenhet av de flesta bilmärken så du kan alltid komma till oss med dina frågor om service av just din bil.

  ÖPPETTIDER

  Måndag-fredag 07.30-17.00

   

  KONTAKT

  Telefon: 016-51 03 60

   

  MRF - DIN TRYGGHET

  Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. 

  Som medlem i MRF erbjuder vi alltid våra kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som kund att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.