Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/52/2005052/gjbilverkstad.se/public_html/sb-includes/db.class/db.class.php on line 32 GJ Bilverkstad

DÄCKHOTELL

http://gjbilverkstad.se/sb-media/2015/05/Dackhotell-w460.jpg

Vill du spara tid, arbete och utrymme? Vi byter dina däck, tvättar dem och förvarar dem åt dig.

Byter du dina däck hos oss så kan du känna dig trygg med att däckbytet är gjort professionellt och säkert och du kan lugnt köra vidare med vetskap om att däcken är i bra form.

Boka en tid hos oss när det är dags att byta till vinter- eller sommardäck. Vi kontrollerar alltid däckens lufttryck och kondition. Behöver du nya däck, så köper du dem enkelt av oss. Däcken som lämnas kvar, genomgår alltid en tvätt innan förvaring.

Priset för däckhotell är 800 kr per sommar- eller vintersäsong oavsett storlek på däcken.

  ÖPPETTIDER

  Måndag-fredag 07.30-17.00

   

  KONTAKT

  Telefon: 016-51 03 60

   

  MRF - DIN TRYGGHET

  Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. 

  Som medlem i MRF erbjuder vi alltid våra kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som kund att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.