Karin Larsson, Decoflor

http://gjbilverkstad.se/sb-media/2016/03/decoflorbilen-w460.jpg

Jag har lämnat bilen på service och även när de gjorde en felsökning. Jag lämnar också in mina däck på förvaring på Däckhotellet.

Det känns tryggt att lämna bilen hos GJ Bilverkstad och jag litar fullständigt på dem. De är alltid hjälpsamma och trevliga. Tiderna har alltid varit över förväntan och oftast har jag fått hämta bilen tidigare än vad som är sagt.

Jag är väldigt nöjd med dem!

  Krister Andersson, Lilla Saluhallen

  Vi har lämnat in våra bilar från Lilla Saluhallen hos GJ Bilverkstad. Det har varit allt från batteribyte, fixa bromsar och felsökning på elektroniken.

  Det har fungerat jättebra och de har varit villiga att ta emot bilen när det passar oss.  

  Vi är mer än nöjda! Hos GJ Bilverkstad är det aldrig några problem!

   Peter Paunovic

   I början var jag i kontakt med GJ Bilverkstad i samband med bilens serviceintervaller. Jag blev väl bemött och det fanns alltid tillgång till lånebil med kort varsel.

   Numera lämnar jag in bilen för både service och reparationer.  Personalen är alltid måna om att fixa tider som passar mig.  Jag jobbar med utbildningar i hela Sverige och bilen är mitt arbetsredskap. Därför är det jätteviktigt att jag alltid har en fungerande bil.

   GJ Bilverkstad är snabba, talar alltid om hur lång tid det kommer att ta och jag får alltid en kostnadsuppskattning.  Tiden när jag får hämta bilen stämmer alltid och ofta har de levererat tidigare än vad som var sagt.

   Personalen ger ett proffsigt bemötande och jag är jätte, jättenöjd! På längre sikt kan jag tänka mig att även titta på en ny bil hos GJ Bilverkstad.

    Pierre Åkerlund

    Jag har lämnat in alla mina bilar hos GJ Bilverkstad.  Det har gällt både reparationer och service och det har aldrig varit några problem eller konstigheter.

    Personalen är alltid trevliga, glada och tillmötesgående. Jag har kunnat hämta bilen på utsatt tid och de har till och med ringt när de hittat ytterligare fel som behöver åtgärdas och frågat om de ska ta det samtidigt. De ger också råd om vad som behöver åtgärdas nästa gång inför en besiktning.

    Jag köpte också en elcykel på GJ Bilverstad. Det är helt suveränt att kunna ta cykelturer utan att bli svettig.  Nu kan jag lätt ta en tur till Torshälla och tillbaka till Eskilstuna utan problem.

     Tove Friede, Guldklimpen

     Min son har sina däck på vinterförvaring hos GJ Bilverkstad och det är första året han använder sig av den tjänsten.  Personalen är alltid glada, trevliga och tillmötesgående. Där är det inget som sitter fast!

      ÖPPETTIDER

      Måndag-fredag 07.30-17.00

       

      KONTAKT

      Telefon: 016-51 03 60

       

      MRF - DIN TRYGGHET

      Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. 

      Som medlem i MRF erbjuder vi alltid våra kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som kund att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.