HAIBIKE SDURO TREKKING RC DAM

http://gjbilverkstad.se/sb-media/2015/05/sduro-trekking-rc-dam4-w460.jpg

Pris: 25 900 kr

Haibike SDURO Trekking RC är Haibikes nya trekkingcykel med ny motor från Yamaha. 

Det är en perfekt cykel att pendla med om du exempelvis vill komma fram till ditt arbete utan att vara blöt och svettig.

Motorn är stark och dynamisk på 250 watt. Tack vare ett högt vridmoment får du fin hjälp utan att det känns som att cykeln drar iväg med dig. Du får den hjälp du önskar beroende på hur mycket du trycker på pedalerna.

Denna cykel är rolig att cykla på tack vare bra, central viktfördelning, låg tyngdpunkt och tvådelat kedjedrev fram. Viktig information om batterikapacitet och förväntad cykelsträcka får du via den löstagbara LCD-displayen som sitter på styret.

Den här cykeln är också rikt utrustad med bland annat långa stadiga skärmar och pakethållare där du får plats med din cykelväska. Bra inbyggda lampor som lyser bättre än vanliga standardlampor är kopplade direkt till batteriet. Tack vare dämpad framgaffel får du en bekväm cykeltur vilket är bekvämt om man cyklar lite längre.

Batteriet från Yamaha är ett 400 Wh batteri och det har en räckvidd på upp till 6 mil på en laddning. Du laddar batteriet snabbt, upp till 70 % når det på bara drygt en timme.

Vikt 22,7 kg

  ÖPPETTIDER

  Måndag-fredag 07.30-17.00

   

  KONTAKT

  Telefon: 016-51 03 60

   

  MRF - DIN TRYGGHET

  Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. 

  Som medlem i MRF erbjuder vi alltid våra kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som kund att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.