Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/52/2005052/gjbilverkstad.se/public_html/sb-includes/db.class/db.class.php on line 32 GJ Bilverkstad

HAIBIKE HARD SEVEN RC

http://gjbilverkstad.se/sb-media/2015/05/haibike-hardseven-rc2-w460.jpg

Pris: 23 900 kr

Haibike HardSeven RC är en ung, energisk och passionerad cykel! 

Komponenterna är noga utvalda och den har en tuff look till ett bra pris. HardSeven RC drivs av det senaste från Yamaha och motorn på 250 watt ger dig stöd upp till 280 %, där vridmomentet toppar vid 70 Nm.

Du får svar från motorn från första pedaltaget och effektkurvan startar direkt från början. Tre olika nivåer av stöd från motorn finns att välja på: Eco, standard och hög. Du kan ändra nivå under cykelturen vilket gör att du har full kontroll och flexibilitet.

Batteriet från Yamaha är ett 400 Wh batteri och det har en räckvidd på upp till 6 mil på en laddning. Du laddar batteriet snabbt, upp till 70 % når det på bara drygt en timme. På styret sitter en löstagbar LCD-display och den visar både hur mycket kapacitet batteriet har och förväntad cykelsträcka.

Vikt 20,8 kg

  ÖPPETTIDER

  Måndag-fredag 07.30-17.00

   

  KONTAKT

  Telefon: 016-51 03 60

   

  MRF - DIN TRYGGHET

  Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. 

  Som medlem i MRF erbjuder vi alltid våra kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som kund att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.